De ervaring van H-Point

Over het gebruik van Video in de sales

Sinds kort werken wij met VentaVid en we merken dat wij meer respons krijgen vanuit onze leads, het versterkt onze klanttevredenheid en we kunnen afspraken beter bevestigen richting de klant. Wij gebruiken video met name voor lead opvolging, afspraakbevestiging, binnenkomst van de auto en de aflevering.

 

Met name doordat we nu wat langer met VentaVid werken kost het maken van een video hooguit 1 of 1,5 minuut en het uploaden gaat makkelijk via de app van VentaVid, dus ik denk dat het in totaliteit hooguit vijf minuten werk is om een video te versturen. Wij stonden er vrij open in om te starten met video omdat we steeds makkelijker het gebruik van smarphone met het werk combineren. 

 

Wij merken dat we door VentaVid meer auto’s kunnen verkopen. Wij hebben altijd een landelijke actiepagina waar landelijk geadverteerd wordt via Google. We merken dat de klanten die buiten ons gebied wonen dat we die beter bereiken door VentaVid. En daardoor komen we met hun in contact en verkopen we uiteindelijk de auto.

 

Click here to subscribe