Opel Liewes

Over het gebruik van Video in de sales

Mijn naam is Hendrik Liewes en ik ben werkzaam in ons familiebedrijf Opel dealer Liewes in Roden. Ik gebruik VentaVid voor mijn lead opvolging, Daarnaast gebruik ik VentaVid ook voor het maken van een video naar aanleiding van een bezoek aan ons bedrijf en ook bij binnenkomst van de nieuwe auto en bij het afleveren van een nieuwe auto.

Door het gebruik van video merk ik dat de mensen makkelijker en sneller reageren. Mensen vinden het super leuk dat ze het ontvangen en daardoor zie je dat het de verkoop van auto’s een stuk makkelijker maakt, waardoor het ijs eigenlijk gelijk gebroken is. Mensen komen binnen, die begroeten je gelijk omdat ze je al kennen van de video. Door het gebruik van video merk ik dat de conversie op mijn leads is toegenomen en daardoor de verkoop ook.

Zoals ik al aangaf gebruiken wij video’s ook in ons afleverproces en daarin zien wij echt dat de klanttevredenheid in is gestegen. Mensen vinden het leuk om daarin een video te ontvangen met daarin de onthulling van hun nieuwe auto.

Het maken van een video kost mij niet veel tijd. Ik denk dat ik in hooguit vijf minuten een video gemaakt en verstuurd hebt. Natuurlijk in het begin is het wel even wennen en nieuw maar naar verloop van tijd krijg je steeds meer ervaring en gaat het allemaal steeds sneller en gemakkelijker. Ik zou VentaVid zeker aanbevelen aan iedereen die als verkoper werkt het is echt een middel wat daarin zich uitstekend voor leent.

Click here to subscribe